Ciuperci umplute cu spanac

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (4 portii)
  • 16 palarii mari de ciuperci,
  • 500g.spanac proaspat,
  • 1 ou,
  • 1 ardei gras,
  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 100g.branza de oi,
  • ulei,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare

1.Spanacul se curata, se spala sub jet de apa rece, se fierbe in apa cu sare, dupa care se scurge si se toaca grosier.

2.Ardeiul se taie fasii subtiri si nu foarte lungi, morcovul se rade, ceapa se toaca marunt. Se calesc toate in ulei, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, si se amesteca cu ou si spanac.

3. Se umplu ciupercile cu aceasta compozitie, peste ele se rade branza de oi, dupa care se pun la cuptor pana se rumeneste branza si ciupercile sunt patrunse.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise