Ciuperci umplute cu spanac

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (4 portii)
  • 16 palarii mari de ciuperci,
  • 500g.spanac proaspat,
  • 1 ou,
  • 1 ardei gras,
  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 100g.branza de oi,
  • ulei,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare

1.Spanacul se curata, se spala sub jet de apa rece, se fierbe in apa cu sare, dupa care se scurge si se toaca grosier.

2.Ardeiul se taie fasii subtiri si nu foarte lungi, morcovul se rade, ceapa se toaca marunt. Se calesc toate in ulei, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, si se amesteca cu ou si spanac.

3. Se umplu ciupercile cu aceasta compozitie, peste ele se rade branza de oi, dupa care se pun la cuptor pana se rumeneste branza si ciupercile sunt patrunse.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise