CIUPERCI UMPLUTE CU SPANAC

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 de ciuperci mari,
  • crutoane de paine,
  • 250g.spanac,
  • sos de soia,
  • 1 praz,
  • 1telina,,
  • ulei de masline
  • usturoi zdrobit;

Mod de preparare

1.Se curata si se taie cozile ciupercilor.Se pun ciupercile (fata cozi) intr-un vas de Jena si se toarna in ele putin sos de soia.Se lasa in cuptor pana se inmoaie.

2.Se fierbe spanacul, apoi se scurge. In acelasi vas, in care a fiert spanacul,in putina apa,se pune usturoiul si uleiul la fiert.Se adauga prazul tocat, cozile tocate de la ciuperci si telina, de asemenea tocata si se fierb timp de 10 minute.

3.Se adauga spanacul fiert, crutoanele, putina apa si sos de soia, lasand totul pe foc, pana se formeaza o umplutura suficient de inchegata.

4.Se umplu ciupercile cu acest amestec, apoi se dau la cuptor inca 10-15 minute. Se servesc calde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise