Ciuperci umplute de post

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 gr de ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura se marar
  • sare
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Ciupercile se curata de codite,ceapa se taie marunt si se prajeste inpreuna cu morcovul dat prin razatoare cind sunt gata se adauga verdeta taiata marunt sare si piper. Cu aceasta compozitie se umple palarioarele de la ciuperci si se dau la cuptor pentru 30 de minute.Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise