CIUPERCI UMPLUTE LA CUPTOR

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • jumatate kg ciuperci
  • o ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 1-2 rosii
  • marar
  • sare,piper,condimente
  • scortisoara
  • 3 linguri pesmet
  • 0 lingura digesta praf
  • otet
  • vin
  • zeama de lamaie
  • 3-4 cuisoare

Mod de preparare

Ciupercile se spala,se scot usor cotoarele si se curata negreala din "palarii".

Se tin 10 minute in apa cu putin otet ,dupa care se clatesc si se lasa la zvantat.

Cotoarele se toaca marunt si se calesc impreuna cu ceapa tocata marunt,usturoiul tocat marunt sau zdrobit,rosiile taiate cubulete mici,mararul tocat marunt,sare,piper,putina scortisoara,condimente,2 linguri de pesmet si o lingura de digesta praf pentru a trage din surplusul de zeama de la ciuperci.Spre sfarsit puneti putin vin.

Intr-un vas de yena sau o tava se toarna putin de ulei

si se presara o lingura de pesmet.Asezam ciupercile in tava, le stropim cu zeama de lamaie ,dupa care se vor umple cu compozitia racita.Printre ciuperci presaram 3-4 cuisoare.

Se introduce tava la cuptor,iar spre sfarsit se toarna din nou putin vin.Sunt delicioase si se servesc atat reci cat si calde,simple sau garnitura la carne de orice fel,peste.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise