Am curatat ciupercile de pielita, am separat de codite si le-am spalat bine, dupa care ciupercile au fost puse la scurs. Am tocat ceapa marunt, la fel coditele de la ciuperci, sunca (in cazul meu am avut o sunculita tiganeasca), branza de oaie si cascavalul l-am dat pe razatoare. Am pus in tigaie (la foc mediu) 50gr.unt; dupa ce s-a topit am adaugat ceapa la calit, 3-4 minute, dupa care am adaugat coditele si sunca amestecand vreo 10 minute.
Cand umplutura pentru ciuperci a fost gata, am luat de pe foc si am pus sare (sarea dupa gust, daca branza de oaie este prea sarata nu mai puneti si d-voastra sare), piper dupa gust si legatura de marar. Separat, am pregatit ciupercile intr-o tavita, in fiecare ciuperca am adaugat unt, iar printre ele am pus untul ramas dupa care cu o lingura am pus umplutura in fiecare ciuperca, branza de oaie si cascavalul peste. Am bagat tava la cuptor la foc mediu pana a inceput sa faca o crusta aurie deasupra. Cu 10 minute inainte de a fi gata, am scos tava din cuptor si am adaugat pe fiecare ciuperca 1-2 jumatati de masline.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise