CIUPERCI UMPLUTE - reteta rapida

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 15-20 ciuperci (astfel incat sa se umple o tava)
  • - cateva felioare de salam
  • - cascaval
  • - sare sau condiment vegetal

Mod de preparare

Se curata ciupercile de cojita, si se rup coditele.

Coditele se taie marunt si se amesteca cu feliile de salam taiate si ele foarte marunt.Daca salamul nu este destul de sarat se poate adauga si un pic de sare sau condiment vegetal.Amestecul astfel obtinut se introduce in palarioarele ciupercilor.

Se unge tava cu un pic de ulei,se aseaza ciupercile in tava si se baga in cuptorul incalzit in prealabil.

Cand ciupercile au inceput sa se inmoaie se pune cate o felioara de cascaval peste fiecare palarioara.

Se mai lasa la cuptor pana se topeste cascavalul, dar nu prea mult pentru a nu curge de pe ciuperci.

Se pot consuma atat calde cat si reci.

Este o reteta foarte rapida, iar ciupercile arata foarte bine, fiind bune de servit si ca aperitiv.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise