CIUPERCI UMPLUTE - reteta rapida

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 15-20 ciuperci (astfel incat sa se umple o tava)
  • - cateva felioare de salam
  • - cascaval
  • - sare sau condiment vegetal

Mod de preparare

Se curata ciupercile de cojita, si se rup coditele.

Coditele se taie marunt si se amesteca cu feliile de salam taiate si ele foarte marunt.Daca salamul nu este destul de sarat se poate adauga si un pic de sare sau condiment vegetal.Amestecul astfel obtinut se introduce in palarioarele ciupercilor.

Se unge tava cu un pic de ulei,se aseaza ciupercile in tava si se baga in cuptorul incalzit in prealabil.

Cand ciupercile au inceput sa se inmoaie se pune cate o felioara de cascaval peste fiecare palarioara.

Se mai lasa la cuptor pana se topeste cascavalul, dar nu prea mult pentru a nu curge de pe ciuperci.

Se pot consuma atat calde cat si reci.

Este o reteta foarte rapida, iar ciupercile arata foarte bine, fiind bune de servit si ca aperitiv.

Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise