Ciuperci umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru patru portii sint necesare: 20 de ciuperci mari
  • 1 ceapa mai mica
  • 1 lingura de unt
  • 1 catel de usturoi
  • 3 fire de busuioc
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de ceapa verde
  • piper
  • ulei
  • salata asortata

Mod de preparare

Ciupercile se curata, se spala sub jet de apa si se scurg bine. Piciorusele se separa si se taie marunt. Se curata ceapa si catelul de usturoi, se spala si se toaca marunt, apoi se calesc in ulei, impreuna cu piciorusele ciupercilor, fin tocate.

Busuiocul, patrunjelul si ceapa verde se spala, se zvinta si se taie marunt. Se amesteca cu ciupercile calite (cu ceapa si usturoi) si se presara piper peste ele. Apoi palariile ciupercilor se umplu cu amestecul preparat. In fiecare palarie se adauga cite o farima de unt si se pun in tava. Se coc pina se rumenesc.

Ciupercile umplute si coapte se servesc cu salata asortata

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise