Ciupercute cu carne de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500g carne pasare,curcan(sau de porc)tocata
  • -2 oua
  • -1 ceapa
  • -miez de paine
  • -3 linguri parmezan sau cascaval ras
  • -sare,piper,patrunjel
  • -1 pahar lapte
  • -pt panè:-pesmet,1 ou
  • -2 dovlecei feliati;

Mod de preparare

Preparare: tocati carnea de pasare inlaturand pielite si zgarciuri;

Tocati ceapa foarte fin, puneti miezul de la 2 felii groase de paine la inmuiat in lapte, dupa care stoarceti ft bine, amestecati cu restul ingredientelor, adaugati oua, sare, piper, parmezanul sau cascavalul ras.

Confectionati bilute de carne, treceti-le prin ou batut cu sare, iar in final tavaliti-le prin pesmet. se prajesc in ulei incins pe toate partile:.

Separat dovlecelul taiat felii subtiri, le coaceti pe gratar sau in tigaie, le condimentati cu patrunjel tocat, le rulati, iar deasupra asezati biluta de carne.

Este un peritiv foarte rapid si de efect. Va doresc pofta buna!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise