CIUPERCUTE CU MAIONEZA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 grame ciupercute champignion
  • o ceapa mare
  • maioneza

Mod de preparare

Se curata ciupercutele,se fierb. Se scurg de apa, se racesc, se taie bucatele. Intre timp se prepara maioneza(un galbenus crud + un galbenus fiert + o lingurita de mustar, la care se adauga ulei, pana obtii cantitatea dorita de maioneza)Se amesteca ciupercile cu maioneaza, apoi se razuieste ceapa si se potriveste de sare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise