Ciupercute infuriate

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15-20 ciuperci mari
  • 1 tub branza burduf - nu sarata - de la Vranlact
  • 100 gr pastrama sau sunca presata taiat f.f. marunt
  • 50gr .unt
  • Varianta de post:
  • 15-20 ciuperci mari
  • 1 tub branza tofu - soia de la Iezer - 250 gr
  • 2 fire ceapa verde
  • sare, piper, oregano
  • 100 gr cascaval post
  • 50 gr.margarina

Mod de preparare

Se spala ciupercile si li se scot coditele, apoi le lasi la scurs pe un prosop. Se taie foarte marunt-cubulete sunca presata si o incorporezi in branza de burduf.

Apoi se ia cate o ciupercuta, se pune cate un pic de margarina in palarie si compozitia de branza - eu fac compozitia sub forma de bilute dinainte - mult peste margine - trebuie sa fie bombate.

Dupa ce le termini pe toate le pui intr-un vas yena le lasi la foc mare 15 min.

Varianta de post:

Se spala ciupercile si li se scot coditele, apoi le lasi la scurs pe un prosop. Coditele (doar daca vrei, merge si fara) si ceapa le toci marunt si le calesti in foarte putin ulei ptr. 2 min. Le lasi sa se raceasca si le incorporezi in branza tofu pasata, un praf de sare, piper si putin oregano uscat.

Apoi se ia cate o ciupercuta se pune cate un pic de margarina in palarie si compozitia de branza - eu fac compozitia sub forma de bilute dinainte - mult peste margine - trebuie sa fie bombate.

Dupa ce le termini pe toate le pui intr-un vas yena si razi cascavalul de post deasupra si le lasi la foc mare 15 min.

!Am mai incercat si puse direct pe gratarul de la cuptor si cu un vas dedesubt ptr ca lasa multa zeama.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise