Se spala ciupercile si li se scot coditele, apoi le lasi la scurs pe un prosop. Se taie foarte marunt-cubulete sunca presata si o incorporezi in branza de burduf.
Apoi se ia cate o ciupercuta, se pune cate un pic de margarina in palarie si compozitia de branza - eu fac compozitia sub forma de bilute dinainte - mult peste margine - trebuie sa fie bombate.
Dupa ce le termini pe toate le pui intr-un vas yena le lasi la foc mare 15 min.
Varianta de post:
Se spala ciupercile si li se scot coditele, apoi le lasi la scurs pe un prosop. Coditele (doar daca vrei, merge si fara) si ceapa le toci marunt si le calesti in foarte putin ulei ptr. 2 min. Le lasi sa se raceasca si le incorporezi in branza tofu pasata, un praf de sare, piper si putin oregano uscat.
Apoi se ia cate o ciupercuta se pune cate un pic de margarina in palarie si compozitia de branza - eu fac compozitia sub forma de bilute dinainte - mult peste margine - trebuie sa fie bombate.
Dupa ce le termini pe toate le pui intr-un vas yena si razi cascavalul de post deasupra si le lasi la foc mare 15 min.
!Am mai incercat si puse direct pe gratarul de la cuptor si cu un vas dedesubt ptr ca lasa multa zeama.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise