ciupercute umplute (aperitiv)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pentru 4 p. :
  • - 12 ciuperci de paris, sau...altele;
  • - 350 gr. brânza de vaci;
  • - o legatura de marar;
  • - o ceapa;
  • - ulei de masline;
  • - 150 gr. de cascaval;
  • - sare si piper.

Mod de preparare

1) spalati ciupercile la jet de apa puternic si separati piciorul de palarie;

2) alegeti opt piese de acelasi calibru si coloratile la tigaie cu un pic de margarina;

3) taiati ceapa si restul de ciuperci foarte marunt si prajitile putin la tigaie fara sa se coloreze; scurgeti bine de ulei si lasati sa se raceasca;

4) amestecati brânza cu ceapa, ciupercile si mararul taiat fin, adaugati uleiul de masline (aprox. 3 - 4 linguri ); asezonati : sare si piper;

5) umpleti ciupercile cu preparatia precedenta, si adaugati pe deasupra cascavalul dat prin razatoarea fina;

6) pe o placa unsa cu ulei puneti ciupercutele ; coaceti la cuptor (180°) pâna ce cascavalul se topeste si prinde un pic de culoare;

7) serviti calde ( 2/pers.)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise