Ciupercute umplute pe gratar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20-24 ciuperci champinion proaspete
  • 1/4 cana ceapa verde tocata
  • 3 linguri margarina/unt (se folosesc separat)
  • 2 linguri faina
  • piper macinat
  • 1/4 cana vin alb
  • 1/2 cana bacon maruntit
  • 1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare

Curatati ciupercile, inlaturati cotorasele si tocati-le marunt, apoi dati cotoarele maruntite la tigaie impreuna cu ceapa si o lingura de margarina sau unt, pana se inmoaie.

Adaugati apoi faina, amestecand continuu, condimentati si turnati vinul si asteptati sa dea intr-un clocot.

Adaugati baconul si patrunjelul, apoi cu mixtura obtinuta umpleti capacelele ciupercilor.

Asezati ciuperile umplute pe folie de aluminiu, inveliti cu folie si sigilati facand un pliu foliei, apoi lasati pe gratar timp de 15 - 20 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise