Clafoutis cu piersici

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 galbenusuri
  • 200 grame faina
  • 6-8 piersici
  • 200 grame zahar
  • 200 grame frisca
  • 200 ml lapte
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 linguri zahar pudra.

Mod de preparare

Spalam piersicile,le taiem jumatati si le scoatem samburii.Presaram deasupra 3-4 linguri zahar si lasam deoparte 30 de minute.Amestecam galbenusurile cu restul de zahar si zaharul vanilat,adaugam faina,amestecam si turnam laptele si frisca.Ungem cu unt o forma rotunda,asezam jumatatile de piersici direct in tava si turnam compozitia.Dam la cuptor si coacem la foc mic 30-40 de minute.Dupa ce s-a racit pudrea cu zahar.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise