Clatita germana cu miere si fructe

Batem ouale si adaugam faina, praful de sare si esenta de vanilie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 150 ml lapte (eu am folosit de migdale)
  • 75 g faina
  • esenta vanilie
  • 1 linguri(ă) ulei de cocos
  • un praf de sare

Mod de preparare

Batem ouale si adaugam faina, praful de sare si esenta de vanilie. Amestecam bine cu un tel pana se omogenizeaza bine compozitia.

Adaugam si laptele peste compozitie si amestecam bine.

Punem o tigaie cu maner detasabil sau o tava rotunda de dimensiuni medii pe foc pe aragaz si adaugam uleiul la incins.

Dupa ce s-a topit uleiul adaugam compozitia . Inchidem focul si transferam tava in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 15 minute pana se rumeneste pe margini frumos.

O puteti servi cu miere si fructe dupa preferinta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise