Clatite acrisoare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • Blat: 100 gr aluat clatite, 2 si 10 corcoduse fara samburi, 3 linguri ulei
  • Umplutura: gem de mere
  • Glazura: smantana, felii caise

Mod de preparare

Corcodusele si caisele se paseaza bine cu mixerul si se amesteca cu blatul de clatite gata preparat. Se adauga uleiul si se incorporeaza bine.La foc mic se coc foile de clatite, putin mai groase decat cele obisnuite.

Se ung pe toata suprafata cu gem de mere acrisor (mere cu coaja), se impatureste si se orneaza cu smantana si felii de caise.

Corcodusele se pot inlocui cu visine, iar caisele cu alte fructe dulci.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise