Clatite acrisoare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • Blat: 100 gr aluat clatite, 2 si 10 corcoduse fara samburi, 3 linguri ulei
  • Umplutura: gem de mere
  • Glazura: smantana, felii caise

Mod de preparare

Corcodusele si caisele se paseaza bine cu mixerul si se amesteca cu blatul de clatite gata preparat. Se adauga uleiul si se incorporeaza bine.La foc mic se coc foile de clatite, putin mai groase decat cele obisnuite.

Se ung pe toata suprafata cu gem de mere acrisor (mere cu coaja), se impatureste si se orneaza cu smantana si felii de caise.

Corcodusele se pot inlocui cu visine, iar caisele cu alte fructe dulci.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise