din 2 oua, faina , o lingura de zahar se fac 6 clatite.
Branza se amesteca cu un ou ,zahar si zahar vanilat dupa gust., cu aceasta compozitie umplem clatitele.
batem 3 galbenusuri impreuna cu 3 linguri de zahar, zahar vanilat si smantana. amestecul rezultat se toarna peste clatite puse una langa alta intr-un vaz uns cu ulei ( in cazul meu )
Albusurile ramase se bat spuma cu 2-3 linguri de zahar.
bezeaua se pune deasupra, peste clatitele innecate in sos si se baga la cuptor pt. aproximativ 20 minute
preincalziti cuptorul si lasati-l usor intredeschis cat timp sunt clatitele.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise