CLATITE CHINEZESTI CU CARNE SI LEGUME

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat: 60g faina,
  • 2 oua,
  • 1/2 l.c. sare,
  • 40g unt;
  • Umplutura: 400g piept de rata,
  • 80g morcovi ,
  • 80g pere,
  • 50g muguri de soia,
  • 20g ghimbir proaspat,
  • 40g alune americane,
  • 2 l.s sos de soia,
  • 1 leg de ceapa verde,
  • sare ,
  • piper;

Mod de preparare

Faina se amesteca cu 125 ml apa,oua, sare si 1/2 din unt si se vor prajii in cealata 1/2 din cantitatea de unt. Carnea se taie felii subtiri ,morcovul se taie jullien, para se taie tot felii subtiri;se curata mugurii de soia,ghimbirul se da prin razatoare si se amesteca cu sosul de soia.Intr-o tigaie se topeste pielita de pe piept si in ea se trage carnea,se condimenteaza , se adauga morcovul ,para,sosul de soia,se lasa sa scada, dupa care se adauga alunele prajite fara grasime, mugurii de soia.Se toarna pe fiecare clatita umplutura si se pliaza dublu. Se taie ceapa verde marunt si se presara peste clatite in momentul servirii.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise