Clatite cu banane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 litru apa minerala,10 linguri de faina,un ou,un praf de sare.
  • Pentru umplutura:3 babane,2 portocale si 50 de grame de unt.

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pina se omogenizeaza bine si apoi se lasa compozitia jumatate de ora la rece.Intre timp pregatim umplutura:punem la topit untul si apoi adaugam bananele taiate felii si sucul de la portocale .Le tinem pe foc pina se coloreaza un pic bananele si se ingroasa un pic sosul.

Dupa ce se fac clatitele se umplu cu bananele si se impaturesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise