Clatite cu branza de vaci la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg branza de vaci
  • 6 oua
  • 150 gr zahar
  • vanilie
  • 200 gr smantana
  • 20 foi clatite mari
  • 50 gr margarina

Mod de preparare

Se face o pasta ontinuta din branza amestecata cu zahar, oua si vanilie. Se umplu foile de clatite cu compozitia si se adauga intr-un vas yena uns cu margarina. La final ungem cu smantana si dam la cuptor la foc mediu pentru 20 minute. Se servesc calde sau reci.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise