clatite cu branza de vaci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina, lapte oua, ulei
  • pentru umplutura: branza de vaci, smantana, zahar, oua, coaja rasa de lamaie, vanilina, sare

Mod de preparare

Faina se amesteca cu oua, sare putin lapte si se subtiaza cu cantitatea de lapte ramasa, adaugata treptat, pana se obtine compozitia pentru clatite. Se prepara foile de clatite, intr-o tigaie unsa cu ulei si incinsa bine, turnand compozitia care se intinde pe toate suprafata tigaii prin miscare rotativa, si se rumenesc pe ambele parti. Branza de vaci se amesteca cu oua, coaja rasa de lamaie, zahar si vanilina; cu aceasta compozitie se umplu foile de clatite, se ruleaza si se asaza intr-o tava la cuptor cca 10 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise