Clatite cu branza dulce si stafide prajite

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat :
  • 100 g faina
  • 100 ml apa minerala
  • un praf de sare
  • Pentru umplutura am folosit branza dulce de vaci scursa foarte bine,putin cas dulce,zahar vanilat si zahar brun .

Mod de preparare

Intr-un castron puneti faina,adaugati apa treptat, treptat pentru a evita formarea cocoloaselor,praful de sare,dupa care se amesteca pana se obtine o compozitie care seamana cu o smantana mai subtire.

Dupa ce se aseaza compozitia pe clatita si se ruleaza gen plic cu capetele in interior,clatitele se tavalesc prin pesmet, prin ou batut si din nou prin pesmet. Se coc in ulei incins pe ambele parti.

Pentru umplutura am folosit branza dulce de vaci scursa foarte bine,putin cas dulce,zahar vanilat si zahar brun.

Dupa ce se aseaza compozitia pe clatita si se ruleaza gen plic cu capetele in interior,clatitele se tavalesc prin pesmet, prin ou batut si din nou prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pe ambele parti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise