Clatite cu branza la cuptor

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru clatite(ingredientele sunt in functie de cate doriti sa faceti):lapte, oua, sare, zahar, putin praf de copt, faina.
  • Pentru umplutura: branza de vaca sau telemea nesarata, smantana.
  • Pentru pus deasupra: smantana si cascaval(optional)

Mod de preparare

Se prepara foile de clatite si se pun pe o farfurie.

Branza de vaca se amesteca bine cu 2-3 linguri de smantana si sare sau zahar(in functie de cum le doriti-ca desert sau ca aperitiv). Se pune pe fiecare foaie de clatita cate o lingura de umplutura, se indoaie capetele inauntru si se ruleaza. Intr-un vas termorezistent se pune un strat de smantana, se aseaza clatitele, se stropesc cu smantana si se dau la cuptor 15 minute. Se poate rade si cascaval deasupra sa fie mai "colorate". Eu le-am facut cu branza de vaca dar sarata si n-am mai ras cascaval dar au fost foarte bune. Se servesc calde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise