Clatite cu branza la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 16 foi de clatite;
  • - 300 g telemea de oaie;
  • - 300 g telemea de vaca;
  • - 300 g branza proaspata;
  • - 4 oua + 2 oua;
  • - 200 g iaurt;
  • - 4 linguri cu zahar;
  • - 2 pliculete de zahar vanilat;
  • - 100 g stafide;
  • - 50 g unt.

Mod de preparare

1. Se fac foile de clatite dupa reteta prezentata la clatite.

2. Se pregateste umplutura din telemeaua de oaie, de vaca si branza proaspata, 4 oua, zahar, zahar vanilat si stafide.

3. Se unge o tava de yena cu unt; foile de clatite se umplu cu compozitie, se ruleaza si se aseaza in tava un langa alta in doua straturi.

4. Separat se bat doua oua cu 200 g iaurt si se toarna peste clatite.

5. Se incinge cuptorul si se introduce tava in cuptor timp de 35-40 de minute pana se rumeneste frumos.

Se poate servi calda sau rece, ca aperitiv alaturi de iaurt sau lapte batut, sau ca desert pudrata cu zahar .

Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise