Clatite cu branza la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 16 foi de clatite;
  • - 300 g telemea de oaie;
  • - 300 g telemea de vaca;
  • - 300 g branza proaspata;
  • - 4 oua + 2 oua;
  • - 200 g iaurt;
  • - 4 linguri cu zahar;
  • - 2 pliculete de zahar vanilat;
  • - 100 g stafide;
  • - 50 g unt.

Mod de preparare

1. Se fac foile de clatite dupa reteta prezentata la clatite.

2. Se pregateste umplutura din telemeaua de oaie, de vaca si branza proaspata, 4 oua, zahar, zahar vanilat si stafide.

3. Se unge o tava de yena cu unt; foile de clatite se umplu cu compozitie, se ruleaza si se aseaza in tava un langa alta in doua straturi.

4. Separat se bat doua oua cu 200 g iaurt si se toarna peste clatite.

5. Se incinge cuptorul si se introduce tava in cuptor timp de 35-40 de minute pana se rumeneste frumos.

Se poate servi calda sau rece, ca aperitiv alaturi de iaurt sau lapte batut, sau ca desert pudrata cu zahar .

Pofta buna !

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise