Clatite cu branza si cacao

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 3 oua
  • 2 cani apa
  • 2 linguri de cacao
  • 2 linguri de ulei
  • 1lingura de ulei
  • crema
  • jumatate de cas de vaca
  • cacao
  • zahar

Mod de preparare

Puneti jumatate de kg de faina intr-un bol, apoi puneti oala peste faina si puneti o cana cu apa amestecati usor pana obtinem o crema densa. Dupa aceea puneti 2 linguri de ulei si cacao apoi amestecati usor cu apa.

Cum faceti crema: puneti intr-un bol jumatate de cas de branza de vaca, apoi puneti 5 linguri de cacao si 2 cani zahar, apoi amestecati.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise