Clatite cu branza si cacao

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 3 oua
  • 2 cani apa
  • 2 linguri de cacao
  • 2 linguri de ulei
  • 1lingura de ulei
  • crema
  • jumatate de cas de vaca
  • cacao
  • zahar

Mod de preparare

Puneti jumatate de kg de faina intr-un bol, apoi puneti oala peste faina si puneti o cana cu apa amestecati usor pana obtinem o crema densa. Dupa aceea puneti 2 linguri de ulei si cacao apoi amestecati usor cu apa.

Cum faceti crema: puneti intr-un bol jumatate de cas de branza de vaca, apoi puneti 5 linguri de cacao si 2 cani zahar, apoi amestecati.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise