Clatite cu branza si ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru clatite:3 oua,200 gr faina,300 ml lapte,sare,piper,ulei.
  • Pentru umplutura:400 gr ciuperci,100 gr unt,100 ml vin,2 ardei grasi rosii,200 gr branza,100 gr cascaval,sare,piper.

Mod de preparare

Clatite:se bat ouale cu jumatate din lapte si faina adaugata in ploaie pana se omogenizeaza.Se subtiaza cu restul de lapte,se condimenteaza si se lasa deoparte 10 minute.Intr-o tigaie mai mare unsa cu ulei se prajesc 4 clatite mai groase cate 2-3 minute pe fiecare parte.

Umplutura:se curata ciupercile,se spala si se taie felii,se calesc in unt,se sting cu vin si se fierb inabusit 15-20 de minute.Se adauga ardeiul taiat cubulete si se condimenteaza dupa gust.

Pe fiecare clatita se pune din aceasta compozitie,apoi se presara branza rasa si se ruleaza.

Se pun intr-un vas sau o tava mai mica unsa cu unt,se presara cascavalul ras si se da la cuptorul dinainte incalzit 15-20 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise