Clatite cu branza si dulceata

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g faina
  • 500ml lapte
  • 4 oua
  • 100ml ulei
  • sare
  • esenta de rom
  • 2 linguri de zahar
  • dulceata de capsuni
  • 200g branza de vaci

Mod de preparare

Se prepara o compozitie de consistenta unei smantani subtiri din faina, lapte, oua, ulei, zahar, esenta de rom si sare.

Se unge o tigaie cu o lingurita de ulei si se pune pe foc pana se incinge bine uleiul.

Se toarna in tigaie compozitie cu polonicul.

Se prajesc pe ambele parti.

Pe fiecare clatita se pune un strat subtire de dulceata apoi, pe jumatate de clatita se pune branza de vaci.

Jumatatea fara branza se trece peste partea cu branza, se apasa putin cu degetele, apoi se mai pliaza odata.

Se pudreaza cu zahar.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise