Clatite cu branza si dulceata

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g faina
  • 500ml lapte
  • 4 oua
  • 100ml ulei
  • sare
  • esenta de rom
  • 2 linguri de zahar
  • dulceata de capsuni
  • 200g branza de vaci

Mod de preparare

Se prepara o compozitie de consistenta unei smantani subtiri din faina, lapte, oua, ulei, zahar, esenta de rom si sare.

Se unge o tigaie cu o lingurita de ulei si se pune pe foc pana se incinge bine uleiul.

Se toarna in tigaie compozitie cu polonicul.

Se prajesc pe ambele parti.

Pe fiecare clatita se pune un strat subtire de dulceata apoi, pe jumatate de clatita se pune branza de vaci.

Jumatatea fara branza se trece peste partea cu branza, se apasa putin cu degetele, apoi se mai pliaza odata.

Se pudreaza cu zahar.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise