Clatite cu carne

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • apa minerala
  • 3 oua
  • sare
  • 2 cepe
  • 1 kg carne tocata
  • 2 linguri bulion
  • patrunjel

Mod de preparare

- Se amesteca un ou, putina sare si apa minerala, pana se obtine aluatul de clatite, putin mai subtire ca si consistenta decat smantana.

- Se caleste ceapa, se amesteca cu carnea fiarta la foc mic, se adauga bulionul, apoi 2 oua si patrunjelul tocat marunt.

- Se fac clatitele si se pun in tava la cuptor timp de 10 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise