Clatite cu carne

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • apa minerala
  • 3 oua
  • sare
  • 2 cepe
  • 1 kg carne tocata
  • 2 linguri bulion
  • patrunjel

Mod de preparare

- Se amesteca un ou, putina sare si apa minerala, pana se obtine aluatul de clatite, putin mai subtire ca si consistenta decat smantana.

- Se caleste ceapa, se amesteca cu carnea fiarta la foc mic, se adauga bulionul, apoi 2 oua si patrunjelul tocat marunt.

- Se fac clatitele si se pun in tava la cuptor timp de 10 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise