Clatite cu carne de pui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe medii
  • 10 clatite
  • 100g maioneza de casa
  • 30g unt
  • 100g castraveti murati

Mod de preparare

Pulpele de pui se fierb, apoi se taie marunt.

Intr-o tigaie se pune untul si se rumeneste bine. Clatitele se ung cu maioneza se pune carnea de pui si castravetele si se ruleaza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise