Clatite cu carne pane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr. faina
  • 2 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • lapte
  • 250 gr. carne tocata
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • boia
  • piper
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Din 500 gr. faina, zahar vanilat cele 2 oua si lapte se face compozitia de clatite. Se unge tigaia cu putin ulei si se fac clatitele.

Umplutura: Se amesteca 250 gr. carne tocata cu ceapa taiata marunt, cu boia, piper si se caleste compozitia in putin ulei. Se pune intr-un castron si se amesteca cu un ou. Se umple fiecare clatita, se ruleaza, se dau prin faina, ou batut si pesmet apoi se prajesc in ulei. Se pot servi cu smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise