Clatite cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8-10 clatite semi-coapte pe plita
  • 1 kg ciuperci tocate cubulete
  • sare
  • piper
  • 1 leg marar
  • 1 ceapa
  • 1 cutie mare smantana
  • 200 g cascaval ras

Mod de preparare

Se calesc ceapa, ciupercile si mararul tocat pe foc dupa care se inabusesc cu putina apa si un capac deasupra. Se umple fiecare clatita cu compozitia de ciuperci calite si se infasoara. se pun intr-o tava unsa cu ulei. Se toarna deasupra smantana si cascavalul ras. Se dau la cuptor 45 de min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise