Clatite cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 cesti ciuperci tocate
  • 1/2 ceasca iaurt natural
  • 2 linguri patrunjel tocat marunt
  • 1 ceasca berinza rasa(cascaval)
  • 20 clatite
  • 1 ceasca smintina
  • 1/2 ceasca mustar (Dijon)
  • 1/2 ceasca Sherry(sau coniac dar mai putin)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri usturoi pisat
  • 1/2 ceasca ceapa tocata
  • sare,piper

Mod de preparare

In tava de prajit se pun Sherry,uleiul si usturoiul si se prajesc usor.Se adauga ciupercile si ceapa si se soteaza pentru 15 min.

Se amesteca smintina,iaurtul mustarul si patrunjelul si se amesteca cu amestecul de ciuperci ;se da la rece .

Se umplu clatitele cu amestecul de mai sus,se ruleaza si se pun intr-o forma termorezistenta .

Se pune deasupra brinza ,sare si piper si se da la cuptor pentru 15 min.

tip:se poate turna deasupra inainte de brinza putin unt topit sau smintina

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise