Clatite cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 3-4 oua
  • 1 legatura marar
  • 2 cepe
  • ulei pentru prajit
  • 1 pahar lapte
  • 300-400 g faina
  • 150 g smantana
  • 150 g cascaval

Mod de preparare

Se taie ciupercile fasii, se toaca ceapa. Se pune uleiul la incins, se pune ceapa la calit apoi se adauga ciupercile, sare si piper dupa gust. Se lasa la foc mic 15-20 minute.

Se pregateste aluatul de clatite din 2 oua, 1 lingura ulei, sare, lapte si faina cat cuprinde. Apoi se fac clatitele.

Se toaca mararul si se pune peste ciuperci impreuna cu un ou si se amesteca.

Cu aceasta compozitie se umplu clatitele si se ruleaza. Intr-un vas de yena, sau intr-o tava, se aseaza clatitele peste care se adauga smantana si cascaval ras si se dau la cuptor 15 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise