clatite cu ciuperci si pui in sos bechamel

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 400g
  • faina sare
  • apa minerala sau sifon 1/2 l
  • 100g piept pui
  • 125g ciuperci
  • 1/2 l de sos bechamel
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel
  • marar

Mod de preparare

Se prepara aluatul ca la oricare alt tip de clatite,si se lasa 10-15 min.Se taie pieptul de pui bucatele micute,si pune intr-o tigaie la foc usor,se prepara la fel si ciupercile in cubulete mici se adauga ciupercile in aceias tigaie.Se lasa la prajit aproximativ 15 minute la foc usor se adauga sere supa gust,se adauga sosul bechamel dupa care se pune dupa gust cimbrul,si mararul.Pastrati un pic de sos ca sa la ornati ci la sfarsit puneti frunzele de patrunjel.Va doresc pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise