Clatite cu crenvursti

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 - 10 crenvursti
  • 8 - 10 foi de clatite
  • 150 gr de cascaval ras
  • sos de soia (la preferinta dumneavoastra) sau ketciup

Mod de preparare

Fierbem cremvurstii. Ungem clatitele cu sos sau ketchup, presuram foaia cu cascaval, punem crenvurstii si le rotim. Incingem uleiul in tigaie si rumenim clatitele cu crenvursti.

Pofta Buna!!!

Pentru cine nu stie cum se fac clatitele, scriu reteta mai jos, pentru o portie.

Aluat pt. clatite

160 g faina

2 oua

250 g de lapte

150 gr apa

sare si o lingurita de zahar

Batem bine oule cu faina si jum din lapte, adaugam in timpul procesului sarea si zaharul. Ulterior adaugam restul de lapte cu apa.

Ungem tigaia (de preferat Tefal) cu unt sau ulei, infierbatam. Luam o mica cantitate si cu grija o intindem pe tot cuprinsul tigaiei (ca omleta). Cind partea de jos a clatitei se rumeneste, o intoarcem cu grija , fara sa o rupem, pe cealalta parte. Foile de clatite trebuie sa fie fine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise