Clatite cu dovlecei

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 200g besciamella
  • 100g brinza de vaci
  • 2 oua
  • 100g ementaler razuit
  • 40g parmigiano razuit
  • sare
  • piper
  • 6 clatite
  • 20g de unt

Mod de preparare

Dovlecei curatati se razuiesc prin razatoarea mare, se pun intr-un prosop sa se usuce. Intr-un vas se pun besciamella, branza, ouale, ementaler si jumate din parmigiano. Amestecati si adaugati sare si piper dupa gust.cu aceasta compozitie umpleti cele 6 clatite.se pun la cuptor intro tava unsa cu unt pt.35min la tem.de 180 se presara si restul de parmigiano

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise