Clatite cu dulceata

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 250 gr. faina
  • 500 ml. apa minerala sau lapte
  • un praf de sare
  • 2 linguri de zahar
  • 1 esenta rom
  • ulei
  • dulceata

Mod de preparare

Se bat ouale spuma,dupa care se adauga apa minerala (laptele) si faina treptat pana se obtine un aluat de consistenta unei smantani mai groasa. Se adauga sarea, zaharul,esenta si se amesteca bine.

Intr-o tigaie punem putin ulei pe care il lasam sa se incinga, iar apoi turnam cu un polonic aluatul pentru clatite.Acestea se coc pe ambele parti.

Clatitele se ung cu dulceata, apoi se ruleaza sau se impaturesc sub forma de triunghiuri.POFTA BUNA!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise