Clatite cu gem

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g faina
  • 2 oua
  • 1.5 l lapte
  • 200 g ulei
  • 300 ml sifon
  • 100 g zahar pudra
  • sare
  • gem de fructe

Mod de preparare

Se face o compotitie din ingredientele enumerate, mai putin gemnul.

Atentie: nu puneti multa faina, blatul trebuie sa nu fie foarte gros.

Se coc foile de clatite intr-o tigaie unsa cu ulei.

Se pune gemul si se impaturesc sau se ruleaza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise