Clatite cu gem si topping

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 500 ml apa minerala
  • 5 linguri lapte
  • 2 linguri de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 linguri de ulei pt compozitie
  • faina cat cuprinde
  • gem de capsuni
  • gem de caise
  • topping de capsuni
  • topping de caise

Mod de preparare

Ouale se bat cu zaharul,laptele, uleiul, zaharul vanilat se amesteca bine apoi se adauga apa minerala.Se toarna faina treptat si se amesteca totul bine ca sa nu se faca cocoloase.

Se unge tigaia cu ulei apoi se pune o cantitate cat sa acopere fundul tigai si se coace pe o parte si pe alta.

Se umple cu gem de capsuni si caise si pe de-a supra se pune topping de capsuni si caise.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise