Clatite cu orez si ficat de pui

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 portii
  • faina
  • apa
  • 3 cepe
  • 500 g ficatei pui
  • 300 g orez
  • 3 cepe
  • sare
  • piper
  • nucsoara

Mod de preparare

Se spala orezul in 2-3 ape, apoi se fierbe. Dupa ce s-a fiert orezul, se scurge de apa si se clateste in apa calduta, pentru a ramane "bob cu bob", sa nu se lipeasca.

Se taie ceapa cubulete si se caleste. Separat, se fierbe ficatul de pui, apoi se scoate si se caleste impreuna cu ceapa. Se adauga piper, sare si nucsoara dupa gust. Dupa ce s-au calit ceapa si ficatelul de pui, se amesteca cu orezul.

Se prepara foile de clatite care se umplu cu compozitia formata.

Se servesc cu muraturi sau cu smantana.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise