Clatite de post

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 g faina
  • - 200 ml apa minerala
  • - ulei de masline
  • - 25 g zahar
  • - 5 g sare

Mod de preparare

Se amesteca faina cu apa, zaharul si sarea si se bat bine cu telul in forma de para pana se obtine o pasta de consistenta unei smantani subtiri.

Se coc intr-o tigaie speciala pentru clatite in care se adauga putin ulei. Dupa fiecare clatita se unge fundul tigaii cu ulei.

Se pot umple cu magiun sau dulceata, dupa gust.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise