Clatite de post

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cani faina
  • 2 1/2 cani apa
  • 3 linguri zahar
  • Zahar vanilat
  • 1 lingurita sare
  • 3 lingurite praf de copt
  • Ulei pentru prajit
  • Miere/ nuca/branza de soia/dulceata

Mod de preparare

Amestecam toate ingredientele in afara de ulei. Daca vi se pare gros aluatul mai adaugati putina apa. Acoperim cu un prosop si lasam 10 minute. Punem ulei in tigaie de teflon sa se ncinga si cu polonicul punem compozitie, prajim pe ambele parti. Punem clatitele pe un platou si servim cu ce dorim: miere, nuca etc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise