Clatite delicioase cu spanac (ideal pentru diabetici)

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluatul de clatite: 300 g faina, 4 oua, 500 ml lapte, putina sare, 5 linguri ulei de floarea soarelui
  • Pentru umplutura: 400 g spanac, 1 catel usturoi, 2 linguri ulei de masline, sare, piper, 100 g sunculita, 250 g mozzarella, putin unt

Mod de preparare

Preparare: din faina, oua, lapte si un varf de cutit de sare omogenizam aluatul de clatite si lasam sa se "odihneasca" circa 30 de minute. Intre timp spalam, scurgem si maruntim spanacul pe care il tragem scurt in uleiul de masline bine incins. Condimentam cu sare, piper si usturoiul pisat. Lasam sa se raceasca. Taiem sunculita si mozzarella in cubulete. Din aluatul pregatit coacem opt clatite in uleiul de floarea soarelui. Le umplem cu spanac, sunca si mozzarella, le rulam si le asezam intr-o forma termorezistenta tapetata cu putin unt. Decoram cu felii de branza si introducem in cuptorul preincins, pentru circa 10 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise