Clatite fine cu cascaval ras si parmezan

Clatite fine cu cascaval ras si parmezan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 150 g făină
  • - 300 ml lapte
  • - 2 ouă
  • - un praf de sare
  • - 2 linguri de ulei
  • - 100 g caşcaval ras sau mozarella rasă
  • - parmezan - opţional.

Mod de preparare

Se cerne făina. Se adaugă cele două ouă întregi, sarea, uleiul şi laptele şi se bate totul bine cu telul. La compoziţia de clătite, adăugăm 50 g de caşcaval ras (mozarella rasă). Ungem o tigaie cu ulei şi le coacem pe rând. Ca să nu le rupem e bine să le întoarcem ajutându-ne de o paletă mai lată.

Când scoatem clătita, o presărăm cu brânza rasă, o împachetăm în două, o aşezăm în vasul final şi o presărăm cu puţin parmezan.

Aceste clătite se servesc calde, lângă o salată la alegere. Noi am ales roşii cherry coapte la cuptor.

Din compoziţia de mai sus pot ieşi aproximativ 8 clătite = 4 porţii

(O porţie normală = 2 clătite).

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise