Clatite negre

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua, 200 ml lapte, 3 linguri cacao, 3 linguri zahar
  • Umplutura: crema ciocolata, smantana
  • Decor: ciocolata neaga topita

Mod de preparare

Se prepara blatul si la final se adauga cacao, apoi se amesteca bine. Se lasa cca 25-30 minute sa se linisteasca si se coc foile de clatite. Fiind putin colorate clatitele trebuie sa se coaca cu grija pentru a nu iesi prea \"negre\".

Se las sa se raceasca si apoi se umplu.

Clatita se unge cu crema de ciocolata si apoi cu smantana. Se indoaie in doua, apoi in patru.

Se decoreaza cu multa ciocolata topita. Se lasa 5 minute sa patrunda ciocolata in clatita si apoi se consuma.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise