Pregatirea aluatului: amestecati toate ingredientele impreuna intr-un recipient adanc, pana se obtine o pasta grasa si putin fluida. Lasati coca sa se odihneasca o jumatate de ora.
Coacerea: Cu un polonic micut, special pentru clatite, turnati aluatul intr-o tigaie cu teflon (care nu lipeste), neunsa si care a fost incalzita in prealabil. Pe foc mediu, lasati sa se coaca clatita (care trebuie sa fie destul de groasa) pe o singura parte, pana cand aluatul face zeci de gauri (este foarte important, deoarece aceasta este particularitatea clatitelor marocane).
Luati clatita de pe foc, asezati-o pe o farfurie, ungeti-o cu unt, si repetati aceeasi operatie pentru clatitele care urmeaza. Puteti servi clatitele cu zahar sau cu dulceata, sunt delicioase! .
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise