Carnea de pui se fierbe in apa cu sare, se indeparteaza spuma , iar cand e fiarta si se raceste, se dezoseaza, apoi se toaca prin robot. Din faina, lapte, oua si sare se prepara compozitia pentru clatite. Se coc intr-o tigaie cu ulei incins clatitele.
Carnea de pui se amesteca cu celelalte oua, sare, piper, patrunjel verde si 50 g de smantana. Cu aceasta compoztie se umplu foile de clatite si se ruleaza. Clatitele se asaza intr-o tava, se stropesc cu unt topit, se presara deasupra cascaval ras si se baga la cuptor cca 11-15 min
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise