Clatite umplute cu cascaval si sunca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • lapte
  • oua
  • faina
  • knor delikat
  • piper
  • 350g sunca
  • 500 g cascaval
  • 500 g smantana
  • ulei
  • pesmet

Mod de preparare

Se fac clatitele ca si cele clasice.

Incercam sa nu le prajim prea tare.

Dupa ce am copt clatitele facem umplutura din: cascaval ras, sunca taiata cubulete, smantana.

Amestecam aceste ingrediente pana se obtine o umplutura omogena.

Dupa care umplem clatitele si le impachetam ca pe sarmale.

Dupa ce le-am impachetat le dam prin ou batut cu putin lapte apoi prin pesmet.

Intr-o cratita cu ulei incins se pun clatitele date prin pesmet si le prajim.

Dupa care le scoatem pe un servet ca sa absoarba tot uleiul.

Se servesc calde, reci sau reincalzite la cuptorul cu microunde.

Pofta buna va doresc!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise