Clatite umplute cu ciuperci si cu sunca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pentru clatite:apa minerala,putin lapte(un pahar mic),5 oua,faina(cat cuprinde)
  • pentru umplutura:ciuperci,delicat,sunca(200 grame),cascaval,smantana,patrunjel verde,telemea,ceapa

Mod de preparare

Se coc clatitele(in care se poate pune condiment de gratar pentru gust)..Apoi se caleste ceapa,adaugandu-se treptat ciupercile.Se calesc aproximativ 15 minute.Se scurge de zeama si se adauga patrunjel tocat marunt.Dupa ce se raceste se adauga si telemeaua si sunca taiate cubulete.Se adauga compotitia in clatita si se da forma dorita.

Pentru sosul de deasupra se rade cascaval si se amesteca cu smantana.

Clatitele se aseaza intr-un vas de jena.Deasupra se toarna sosul si se mai da la cuptor circa 20 de minute!Se servesc calde..

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise