Clătite umplute cu pastă de somon

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pachete somon file afumat
  • 2 cutii brânză Almette
  • mărar
  • Pt.clătite:
  • 2 ouă
  • o ceaşcă făină
  • sare
  • 2oo ml.lapte
  • bere cca.1 pahar
  • cîteva picături ulei
  • ulei pt copt clătitele

Mod de preparare

Aluatul de clătite se prepară bătând bine ouăle cu sare şi puţin ulei,se adaugă apoi pe rând făina,lapte,iar făină până se obţine o pastă groasă,se freacă bine ca să nu aibă cocoloaşe şi se subţiază cu bere.Se lasă la frigider cam 2o minute.

Se coc clătitele şi se lasă la răcit.

Fileurile de somon se pasează în blender.Pasta obţinută se amestecă cu brânza ,de adaugă mărar tocat .

Se umple fiecare clătită cu pasta de somon,se rulează şi se pun la frigider.

Înainte de servire se taie fiecare clătită în felii mai grosuţe.

Am pregătit şi castraveţi umpluţi cu acelaşi tip de brânză.

Vă trimit şi imagini cu pâinea făcută în casă.

Bon apetit!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise