Clatite aperitiv

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Clatite
  • 1 ceasca faina
  • un ou
  • 5 linguri ulei
  • apa minerala sau lapte
  • Umplutura
  • 2-3 ficatei de pasare caliti in ulei
  • 1 piept de pui fiert
  • 1 ceapa calita
  • 2 felii de paine muiate in lapte
  • 100 g costita afumata
  • condimente
  • 3 oua

Mod de preparare

Se fac clatite in tigaie cu diametru mare

Pentru umplutura, se dau toate ingredientele pe robot, se incorporeaza 2 oua, se condimenteaza. Clatita se umple cu aceasta comozitie, se ruleaza, se trece prin ou si se da la cuptor pentru 10 minute. Se poate praji in tigaie. Se serveste ca aperitiv.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise